Australian GP oli kotiinpaluu McLaren-kuski Daniel Ricciardolle. Ensimmäistä kertaa Melbournessa sitten 2019 kilpaillut aussi avasi pistetilinsä kotikisassaan.

Ricciardo ohitti ruutulipun vain muutama kymmenys tallikaveri Lando Norriksen perässä. Aussikuljettaja paljastaa, että häntä ohjeistettiin olemaan ohittamatta kolleegaansa, vaikka Norris kärsikin ongelmista kilpailun loppuhetkillä.

– Olen ihan tyytyväinen. Tämä oli helposti kauden paras kisamme. Alussa vaikutti siltä, että olimme Mercedeksen vauhdissa, mutta kilpailun edetessä ero vain kasvoi, Ricciardo kommentoi PlanetF1-sivustolle.

– Loppu näytti siltä, että minä ja Lando olisimme taistelleet rinta rinnan sijoituksesta. Minulle kerrottiin hänellä olevan ongelmia, mutta talli käski minun ”pysyä järkevänä”, joten en voinut hyökätä.

– Mutta sijat viisi ja kuusi ovat todella hyviä. Jos olisit tarjonnut tätä Bahrainissa, niin olisin nauranut päin naamaasi.