Aika-ajojen toisessa osiossa nähtiin hurja tilanne, kun Mick Schumacher osui rajusti seinään radan ensimmäisessä sektorissa.

Saksalainen menetti autonsa hallinnan radan kymppimutkassa ja ajautui auton kylki edellä suoraan betonivallia päin. Siitä miehen auto lipui vielä pidemmälle rataa pitkin. Haas-kilpuri hajosi totaalisesti ja sessio jouduttiin keskeyttäään.

Schumacherin tilasta ei ole toistaiseksi tietoa. Radioliikennettä ei ole julkaistu, eikä videokuvaa paikalta ole. Lääkintäauto saapui paikalle nopeasti ja näytti auttavan 23-vuotiasta pois autosta. Myös ambulanssi saapui lopulta paikalle

Muokattu 19:51: Haas tiedotti sosiaalisessa mediassa, että Schumacher on saatu pois autosta tajuissaan. Saksalainen on matkalla lääkintäpisteelle jatkotutkintaan.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.