Entinen F1-voittaja Ralf Schumacher lyttäsi Aston Martin -kuljettaja Lance Strollin suorituksen Bahrainini aika-ajoissa maan rakoon. Kanadalainen jäi Sebastian Vetteliä korvanneen Nico Hülkenbergin taakse lauantaina, vaikka saksalainen ei ollut ajanut F1-kilpuria puoleentoista vuoteen.

Itse kilpailussa Stroll sijoittui Hülkenbergin eteen, mutta tämä ei Schumacheria tyydyttänyt. Strollia on viime vuosina haukuttu puhtaaksi maksukuljettajaksi. Strollin isä, Lawrence omistaa Aston Martin -tallin.

– Strollin pitäisi kysyä itseltään, olisiko aika etsiä uusi harrastus, sillä tuo oli todella noloa, Schumacher kommentoi PlanetF1-sivuston mukaan.

– Nico suoriutui mielestäni hyvin.

Hülkenberg saatetaan nähdä Aston Martinin ratissa myös tulevana viikonloppuna Jeddassa. Vettel ei ole toistaiseksi toimittanut negatiivista testitulosta.