Kauas kärjen vauhdista alkukaudella pudonnut McLaren-kuljettaja Lando Norris oli todella rehellinen Saudi-Arabian GP:n jälkeisessä lehdistötilaisuudessa.

Brittikuljettajan mukaan McLarenin tilanne on todella huono. Viime kaudella valmistajien kolmannesta sijasta taistellut brittitalli on tällä hetkellä siinä asemassa, että pisteillekkin pääsy on tallille vaikeaa.

Norris ei nää tähän ratkaisua tulevina viikkoina. Brittikuljettaja antoi tylyn arvion tallin tämänhetkisestä tilanteesta sen jälkeen, kun F1TV:n toimittaja Rosanna Tennant kommentoi suunnan olevan vain ylöspäin.

– Ei, ei tuo ole totta. Meille suunta voi olla myös alaspäin. Haluan olle positiivinen, mutta tällä hetkellä me olemme todella surkeita hitaissa mutkissa. Olemme todella kaukana kärjestä, Norris aloitti.

– Meillä on aikaa kaksi viikkoa, mutta me tarvitsemme monta kuukautta aikaa korjataksemme tämän. Olemme samassa tilanteessa kuin Bahrainissa. Jos radalla on nopeita mutkia, voimme saada jotain aikaiseksi. Hitaissa mutkissa ja pitkillä suorilla olemme huonoja.

Norris menetti kuudennen sijansa viime hetkellä Alpinen Esteban Oconille.