Hallitseva maailmanmestari Max Verstappen ei koe, että hänen pitäisi todistella kykyjään kenellekkään. Hollantilaiskuljettaja voitti uransa ensimmäisen mestaruuden viime kaudella kyseenalaisissa merkeissä. Abu Dhabin turva-autofiasko ei kuitenkaan vaivaa Verstappenia.

Verstappen päätti kauden olemalla ykkönen voitoissa, paalupaikoissa, palkintosijoissa sekä johdetuissa kierroksissa. Tästä syystä Verstappen ei näe tarvetta todistella ajotaitojaan.

– Minä tein sen jo viime kaudella, kun ajoin eniten voittoja, paaluja sekä johdettuja kierroksia. Mutta ihmiset unohtavat kaiken tuon, Verstappen ärähti RaceFans-sivuston mukaan.

– He muistavat ilmeisesti vain Abu Dhabin, mutta kaudessa on paljon monta muutakin kilpailua. Jos katsot viime kautta, niin meillä olisi voinut olla paljon enemmän voittoja .

Verstappen joutui keskeyttämään Silverstonessa kolaroituaan Lewis Hamiltonin kanssa avauskierroksella. Lisäksi hollantilaisen kilpailu meni pipariksi Bakussa rengasrikon takia sekä Unkarissa Valtteri Bottaksen emämunauksen takia.