Saudi-Arabian GP päättyi huiman taistelus siivittelemänä. Lopulta kärkitaiston kuninkaaksi kruunattiin hallitseva mestari Max Verstappen. Hollantilainen sai pidettyä Ferrarin Charles Leclercin takanaan juuri ja juuri.

Kaksikko taisteli keskenään viimeisillä kierroksilla hurjasti. Lopulta Alexander Albonin sekä Lance Strollin viime hetken kolari rauhoitti taistelun. Palkintokorokkeelle liittyi kaksikon kanssa Carlos Sainz. Paalulta lähtenyt Sergio Perez koki epäonnea turva-auton kanssa ja putosi lopulta neljänneksi.

Valtteri Bottaksen mainiosti sujunut kilpailu päättyi valitettavasti ennenaikaisesti. Suomalainen oli osana hämmentävää hetkeä, kun peräti kolme kilpuria hyytyi samalla kierroksella. Bottaksen seuraan keskeyttäjien joukkoon samalla kierroksella liittyivät Fernando Alonso sekä Daniel Ricciardo.

Kilpailussa keskeytti myös Nicholas Latifi. Kanadalainen teki hämmentävän ajovirheen ja ajautui seinään.

Kärkikymmenikköön mahtuivat myös George Russell, Esteban Ocon, Lando Norris, Pierre Gasly, Kevin Magnussen sekä Lewis Hamilton.