Ferrarilla toista kauttaan kilpailevan Carlos Sainzin mukaan Ferrari-kuskeille on annettu lupa kilpailaa toisiaan vastaan tällä kaudella. Italialaistalli on rakentanut itselleen nopean auton, joka toi Maranelloon ensimmäisen kaksoisvoiton sitten kauden 2019.

Jos tallin mestaruustoiveet käyvät toteen, voi mustalla orilla olla kaksi kilpuria mukana kärkikahinoissa. Tallin keskeiset kolarit ovat siis mahdollisia.

Mestaruudesta haaveileva Sainz ei kuitenkaan kiellä tallimääräysten mahdollisuutta myöhemmin kaudella.

– Talli antaa meille mahdollisuuden kilpailla toisiamme vastaan. Luonnollisesti jos toinen nousee pisteissä selvästi johtoon, on toisen tehtävä tukea häntä, Sainz kommentoi espanjalaiselle radio-ohjelma The Great Match of COPE:lle.

– Näin tapahtuu joka tallissa. Se että saamme kamppailla on tärkeintä.

Sainz kuitenkin teki omat tavoitteensa selväksi tämän kauden osalta.

– Minä haluan päästä huipulle.

Espanjalainen kuvaili Bahrainin avausviikonloppua ”Ferrari-uransa vaikeimmaksi”. Lopulta Red Bullin tuplakeskeytyksen jälkeen Sainz löysi itsensä toiselta sijalta tallikaverinsa Charles Leclercin perästä.