F1-debyytissään pisteille yltänyt Zhou Guanyu oli ymmärrettävästi emotionaalinen kilpailun jälkeen. Kärkikymmenikköön lopussa murtautunut kiinalainen on omien sanojensa mukaan joutunut kuuntelemaan paljon ”maksukuljettaja”-puheita ennen kauden alkua. Nyt Zhou todisti omien sanojensa mukaan olevan F1-tasoa.

Kiinalainen oli selvästi tunteiden vallassa juhliessaan tallinsa kanssa loistavaa sijoitusta. Valtteri Bottaksen yltäessä pistesijoille myös tarkoitti, että tämä oli Alfa Romeon ensimmäinen tuplapistesijoitus sitten kauden 2020.

– Minulla ei ole sanoja kuvailemaan tätä tunnetta. En olisi voinut unelmoida, että yllän ensimmäisessä kilpailussa pisteille, Zhou kommentoi Viaplayn haastattelussa.

– Minusta on puhuttu paljon ennen kauden alkua, minun paikkaani on epäilty. Nyt näytin kuuluvani tänne.

Zhou otti tallikaverinsa tavoin surkean lähdön kilpailuun. Bottaksen mukaan auton kytkin sekä lähdöt ylipäätään ovat tuottaneet tallille ongelmia talvitesteistä lähtien. Lopulta kiinalainen taisteli itsensä kuitenkin pisteille, vaikka turva-auto hieman sotkikin Zhoun sijoitusta aluksi.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.