Viime kaudella alisuorittaneelta F1-tähdeltä hämmentävä kommentti sarjan teknisestä puolesta – ”Haluan olla välinpitämätön sen suhteen”

© Kuva: Getty Images

McLarenille viime kaudella siirtynyt Daniel Ricciardo ei noussut sille tasolle, mitä brittitalli odotti. Ricciardo palasi kuitenkin takaisin voittokantaan kahden kauden tauon jälkeen, mutta suoritukset olivat ailahtelevia. Lopulta aussi jäi tallikaveri Lando Norrisista 45 pistettä.

Ricciardo sekä McLaren molemmat viittasivat kauden aikana siihen, miten vaikea aussin oli oppia McLarenin auton käyttäytyminen. Erityisesti jarrujen käyttö McLarenissa tuotti hankaluuksia Ricciardolle.

32-vuotias paljasti kuitenkin tuoreessa haastattelussa, että häntä ei F1-sarjan tekninen puoli kiinnosta juuri pätkääkään. Hän haluaa keskittyä vain ajamiseen.

– Ystäväni naureskelevat sille, miten ajan monen miljoonan dollarin teknisiä ihmeitä, mutta tiedän juuri ja juuri mikä on sytytystulppa. Osaan vaihtaa autosta vain renkaat, mutta minä pidän tästä lähestymistavasta, Ricciardo kommentoi PlanetF1-sivuston mukaan.

– En halua tietää teknisestä puolesta kovin paljoa. Haluan investoida energiani ajamiseen ja olla hieman välinpitämätön sen suhteen. Tämä asenne auttaa minua ajamaan paremmin. Myös suurempi paine katoaa niskastani.

Ricciardo toi brittitallille Italian GP:ssä sen ensimmäisen voiton sitten vuoden 2012.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.