F1-sarjan hallitsevan maailmanmestari Max Verstappenin mukaan kaikki menestys ensimmäisen mestaruutensa jälkeen ovat pelkkää bonusta. Hollantilainen aikoo suhtautua ajamiseen rennommin tulevaisuudessa.

Tällä hetkellä sarjan kaikkien aikojen kärjestä löytyvät Michael Schumacher sekä Lewis Hamilton seitsemällä mestaruudella. Verstappenin mukaan näihin lukemiin pääseminen vaatii rutkasti onnea.

– Siihen tarvitaan dominoiva talli, jota ei aina ole saatavilla. Siihen tarvittaisiin onnea tietyillä aikakausilla. Seitsemän tai kahdeksan mestaruuden voittamiseksi tarvitaan tuuria, Verstappen kommentoi PlanetF1-sivuston mukaan.

– Aion ottaa tästä kaiken irti, mutta kaikki menestys tämän jälkeen on bonusta. Tämä ei tarkoita ettenkö olisi tuohtunut tappion jälkeen. Tietysti olen, mutta nyt saatan ottaa itselleni muutaman minuutin ja todeta, ”kaikki on kuunossa”.