Ensi kaudella Alfa Romeon talliin siirtyvä Valtteri Bottas palaa tutun miehen alaiseksi. 32-vuotias voitti F3-mestaruutensa Art-tallissa Alfa-pomo Frederic Vasseurin kanssa. Pitkän luokan moottoriurheilutekijä Vasseur uskoo, että kaksikon aiempi yhteistyö tulee auttamaan Alfa Romeon kehitystä myös tulevalla kaudella.

– On tärkeää, että meillä on hyvä suhde sekä täysi ymmärrys toisistamme. Näin saman Charlesin (Leclerc) kanssa. Jos olemme tunteneet junioriajoista asti, niin puhetta ei paljon tarvita. Tiedämme, mitä hän odottaa autolta, Vasseur kommentoi Motorsport.comille.

Vasseur uskoo myös, että Bottas tulee hyötymään ajamisesta pois Lewis Hamiltonin varjosta.

– Hän (Bottas) ajoi loistavia kilpailuja viime kaudella. Joinakin viikonloppuina hän oli Lewistä nopeampi.

– Osa hänen suorituksistaan oli uskomattomia viime vuonna. Myös se, että annoimme hänelle pidemmän sopimuksen saattoi vaikuttaa siihen. Toivottavasti autoimme häntä.

Bottas sai Alfa Romeolta F1-uransa ensimmäisen monivuotisen sopimuksen. Suomalaisen mukaan tämä toi paljon rentoutta hänen otteisiinsa.