Valtteri Bottaksen uran viimeinen aika-ajo Mercedeksellä jäi vaisuksi. Suomalaiskuljettaja lähtee huomiseen osakilpailuun vasta ruudusta kuusi. Tämän lisäksi eroa paalumies Max Verstappeniin muodostui lähes sekunti.

Suomalaiskuljettajaa piinasivat tutut ongelmat myös Abu Dhabissa. Suomalaiskuljettajan moottori jouduttiin vaihtamaan peräti yhdeksän osakilpailua vanhaan koneeseen. Suomalainen kertoi C Morelle myös autonsa asetusten olevan väärät tähän session.

– Mielestäni kierros oli ihan hyvä. Yllätyin siitä, että löysin aika-ajon aikan hyvän kierrosajan, mutta en voinut parantaa sitä enää radan parantuessa, Bottas kommentoi C Morelle.

– Uskon säätäneeni auton hieman liian pehmeäksi. Lisäpidon ilmestyessä en pystynyt hyödyntämään sitä.

Lisäksi Bottas uskoo, että vanha moottorin vei suomalaiselta noin kolme kymmenystä vauhtia.