Mick Schumacher rajusti seinään Jeddan radalla – Red Bullin uhkarohkea strategia kantoi hedelmää: Lewis Hamilton raivoissaan!

Saudi-Arabian GP:ssä on nähty ensimmäinen keskeytys, kun Haas-tulokas Mick Schumacher rysäytti seinään radan kolmannessa sektorissa. Saksalainen menetti autonsa hallinnan mutkaan tultaessa ja ajautui perä edellä rengasvalliin. 22-vuotias on onneksi kunnossa.

Se, mitä seurasi tämän jälkeen on mielenkiintoista. Turva-auton tullessa radalle lähes kaikki kuljettajat ajoivat suoraan varikolle renkaiden vaihtoa varten. Kaikki muut paitsi Max Verstappen. Hollantilainen pysyi radalla vanhalla rengassetillään, mikä vaikutti todella uhkarohkealta.

Red Bullin strategia kannatti, sillä kilpailu keskeytettiin punaisten lippujen toimesta, sillä rengasvalli on sen verran vaurioitunut. Tämä tarkoittaa sitä, että Verstappen saa vaihtaa renkaansa ”ilmaiseksi” ilman pysähdystä, pitäen kilpailun johtoaseman.

Tämä luonnollisesti suututti Mercedes-kuski Lewis Hamiltonin. Brittikuljettaja vaati talliltaan heti selitystä, miksi kilpailu on keskeytetty.

– Miksi ihmeessä kilpailu keskeytettiin? Rengasvalli näytti olevan kunnossa. Selvittäkää se syy, britti aloitti

– Tuo oli älytön riski, miksi he tekisivät noin. En ymmärrä, miksi hän ei tullut varikolle, Hamilton kommentoi Red Bullin strategiaa.

Kilpailun jatkumisesta ei ole toistaiseksi tietoa.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.