Red Bull sekä Mercedes ovat päättäneet asentaa uudet vaihdelaatikot ykköskuskiensa Max Verstappenin sekä Lewis Hamiltonin kilpureihin. Kaksikolle ei ole tiedossa rangaistuksia, sillä edelliset vaihdelaatikot kestivät vaaditun kuusi kilpailua.

Muita moottoriosia ei ole vaihdettu spekulaatiosta huolimatta. Moni uskoi Red Bullin asentavat Verstappenille uuden polttomoottorin seuraten Mercedeksen jalanjäljissä. Talli ei kuitenkaan usko sen hyödyttävän hollantilaista tarpeeksi.

– Meillä ei ole samanlaista suoritushuippua moottoreissamme kuin Mercedeksellä. Voimanlähteen teho pysyy tasaisena sen koko keston, Verstappen kommentoi PlanetF1-sivustolle.

Verstappen on MM-sarjan johdossa kahden pisteen turvin. Hollantilaisella on mahdollisuus varmistaa ensimmäinen maailmanmestaruutensa Saudi-Arabiassa.