Saudi-Arabian uusintalähdössä nähtiin rutkasti draamaa. Ykkösijalta lähtenyt Max Verstappen jäi pahasti jalkoihin Lewis Hamiltonia vastaan. Britti oli ykkösmutkaan selvästi edellä, mutta hollantilainen ajoi ylikovaa ykkösmutkaan ajaen radan ulkopuolelta Hamiltonin ohi.

Hollantilaisen kiilaaminen mahdollisti Esteban Oconin nousemisen peräti toiseksi. Sessiota ei kuitenkaan jatkettu pidemmälle takana tapahtuneen ketjukolarin jälkeen.

Tämän jälkeen kilpailujohtaja Michael Masi tarjosi Red Bullille mahdollisuutta pudottaa Verstappenin Hamiltonin taakse uusintalähtöön ruutuun kolme. RB hyväksyi ehdotuksen, joten tilanteesta on tuskin tulossa rangaistusta.

Valmistajien MM-taistoon ison loven Red Bullille luo Sergio Perezin keskeyttäminen. Meksikolaiskuljettaja jäi kahden muun kuljettajan väliin ja pyörähti lopulta poikittain. Tämä aiheutti ketjukolarin, jossa Nikita Mazepin ajoi rajusti George Russellin perään. Kaikki kolme ovat ulkona kilpailusta.

Valtteri Bottaksen lähtö oli surkea. Suomalaiskuljettaja lukitsi renkaansa välittömästi avausmutkaan ja putosi lopulta sijalle viisi.