Uskomatonta nopeutta! Jeddahin uudesta katuradasta julkistettiin videokierros virtuaalimuodossa – video herättää myös huolenaiheita

© Kuva: Getty Images

F1-sarja matkaa Saudi-Arabiaan muutaman viikon päästä historian ensimmäiseen kilpailuun Jeddahin katuradalla. Tällä hetkellä radan valmistus on vielä vaiheessa, mutta F1-sarjan virallinen videopeli F1 2021 julkisti ensimmäisen videon esitellen F1-sarjan uusinta katurataa.

Videossa todistetaan Jeddahin mainostuksessa käytetty slogan: maailman nopein katurata. Videota katsellessa tuntuu, että jalkaa ei oteta kokonaan pois kaasulta kertaakaan. Rata kulkee mutkasta toiseen, mutta kuljettajien täytyy pitää yllä huimaa vauhtia läpi kierroksen.

Tämä kuitenkin herättää kysymyksiä. Voiko radalla ohittaa, jos rata ajetaan läpi sata lasissa? Jeddahin katurataa ei ole myöskään pilattu leveydellään, joten kilpailusta saattaa muodostua strateginen kamppailu, joka voitetaan varikolla.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.