Oliko tässä syy Ferrari-tähden heikkoon vauhtiin? – Ferrari löysi Charles Leclercin autosta korjattavaa

© Kuva: Getty Images

Ferrari-kuljettaja Charles Leclercin lauantai oli pettymys, kun 24-vuotiaan monacolaisen aika-ajo päättyi jo toiseen osioon.

Tuloksena oli vasta alustavasti 13:s lähtöruutu sunnuntain kisaan ja harmitus oli suuri. Tunnelin päässä saattaa kuitenkin olla valoa, sillä italialaistalli löysi Leclercin autosta vaurioita aika-ajon jälkeen.

Ferrarin edustaja kertoi The Racelle, että Ferrari-auton kori oli vaurioitunut aika-ajojen ensimmäisessä osiossa rajun kanttariylityksen seurauksena.

– Se tullaan vaihtamaan. Jos kaikki menee nappiin sallitun ajan ja sääntöjen puitteissa, hän pitää aika-ajoissa saavutetun sijansa, kerrottiin Ferrarilta.

Yleensä korinvaihto tarkoittaa starttia varikkosuoralta, mutta tässä tapauksessa Ferrari saa korjata monacolaisen auton ilman rangaistusta.

Losailin radan kanttarit ovat vaurioittaneet useita autoja kuluvan viikonlopun aikana. Leclercin ohella tästä kärsi pahiten Haas-tallin Nikita Mazepin, joka joutui korinvaihdon seurauksena jättämään perjantaina toiset vapaat harjoitukset kokonaan väliin.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.