Mercedes-pomo Toto Wolff kyseenalaistaa Valtteri Bottaksen väitettä pätkäsopimusten tuomista paineista – ”Siitä voidaan olla montaa mieltä”

© Kuva: Getty Images

Alfa Romeolle ensi kaudella siirtyvä Valtteri Bottas saa ensimmäistä kertaa varmuutta uralleen. Sopimus sveitsiläistallin kanssa on miehen ensimmäinen monivuotinen pahvi F1-sarjassa.

Bottas on puhunut avoimesti pätkäsopimusten tuomista paineista, erityisesti kärkitalli Mercedeksellä. Suomalainen uskoo, että hänen suorituksensa olisivat olleet parempia, jos mies olisi voinut sitoutua saksalaistalliin useaksi vuodeksi kerrallaan.

Mercedeksen tallipomo Toto Wolff ei täysin allekirjoita Bottaksen väitettä. Wolff on aina ollut sitä mieltä, että 32-vuotias suoriutuu paremmin paineen alla. Wolff ei usko sopimustilanteen olleen todellinen paineentuoja Mercedeksellä.

– Valtteri on ollut painekattilassa siitä asti, kun hän aloitti yksipaikkaisten kilpureiden ajamisen. Olisiko monivuotinen sopimus ollut parempi? Siitä voidaan jälkiviisaana olla montaa mieltä, Wolff kommentoi Motorsport.comille.

– Hän on minusta siltikin loistava tyyppi ja nopea kuljettaja. Mielestäni vuosien viettäminen Lewisin (Hamiltonin) vierellä loi hänelle paljon paineita.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.