Kauden 2021 mestaruustaisto näyttää venyvän viimeiseen kilpailuun ensi kertaa sitten vuoden 2016. Kun kautta on kaksi kilpailua jäljellä, on Max Verstappenin sekä Lewis Hamiltonin piste-ero vain kahdeksan hollantilaisen hyväksi.

Entinen F1-kuski Ralf Schumacher kuitenkin uskoo, että 24-vuotiaalla hollantilaisella ei ole mitään mahdollisuutta napata uransa ensimmäistä mestaruutta tällä kaudella. Saksalaisen mukaan Hamiltonin paketti on tällä hetkellä liian ylivoimainen.

– Mercedes on tällä hetkellä paljon tasaisempi kokonaisuus. Max antaa kaikkensa ja todistaa, kuinka hyvä hän todella on. Mutta normaaleissa olosuhteissa hänellä ei ole mahdollisuuttakaan, Schumacher kommentoi Sky Germanylle.

– Hänen pitää toivoa olevansa onnekas. Alkukaudella näin ei ollut. Jos asiat olisivat menneet hänen kohdallaan paremmin, niin olisi hän varmasti jo maailmanmestari.

Schumacher viittaa puheillaan kauden ensimmäisen puoliskon kilpailuihin, jolloin Verstappen menetti pisteitä epäonnisissa olosuhteissa: Bakun rengasrikko, Silverstonen yhteentörmäys, josta Hamilton ajoi voittoon sekä Valtteri Bottaksen kauhulähtö Unkarissa.

Verstappenilla on kuitenkin mahdollisuus voittaa mestaruus jo seuraavassa kilpailussaa Jeddahissa.