Alfa Romeolta ensi kaudeksi sivuutettu Antonio Giovinazzi sanoo kuninkuusluokan olevan kova maailma rahan määrittäessä asioita.

Alfa Romeo julkisti tiistaina, ettei italialaisen sopimusta jatketa ja hänen paikkansa tallissa ottaa kiinalaiskuljettaja Guanyu Zhou. Zhoun taustajoukkojen tiedetään omaavan syvät taskut, eikä Giovinazzi pystynyt taistelemaan paikasta sveitsiläistallissa häntä vastaan.

Italialainen avasi tuntemuksiaan sosiaalisessa mediassaan pian tiedon tultua julki. Giovinazzi julkaisi itsestään lapsuuskuvan leluformulan kyydissä ja viestissä on ymmärrettävästi tunnetta sekä katkeruuttakin ilmassa.

– Formula 1 on tunnetta, lahjakkuutta, autoja, riskejä ja nopeutta, mutta se voi olla rahan määrittäessä asioita armotonta, avautuu italialainen somekanavissaan.

– Toivon muuttavani mielipidettäni pian. Jos tämä oli ensimmäinen kuvani F1:ssä, on viimeinen vielä ottamatta, valaa Giovinazzi asennetta.

Antonio Giovinazzilla on menossa kolmas kausi Alfa Romeon kisakuljettajana ja ainakin näillä näkymin myös viimeinen. Italialainen ehtii kuitenkin nauttia vielä F1-kuljettajan päivätöistä kolmen osakilpailun ajan.

Ensi kaudella italialainen nähdään sähköformulasarja Formula E:ssä.

Jos julkaisu ei näy, näet sen tästä.