Kauden 2021 mestaruustaisto on yksi jännittävimmistä vuosiin. Lewis Hamilton sekä Max Verstappen ovat vain kuuden pisteen päässä toisistaan, mutta myöskään onnettomuuksilta ei olla säästytty.

Kaksikko on kolaroinut kauden aikana kahdesti niin, että ainakaan toinen ei ole pystynyt jatkamaan kilpailuaan. Myös kärkkäät kommentit molemmista leireistä ovat saaneet aikaan vaikutelman, että kaksikko ei tule kovin hyvin toimeen.

Hamiltonin tallikaveri Valtteri Bottas ei tähän usko. Suomalaiskuljettajan mukaan molemmat Hamilton sekä Verstappen ovat aikuisia, eivätkä anna ratatapahtumien vaikuttaa ulkopuolisiin asioihin.

– Minä näin heidät Turkissa keskustelemassa kahdestaan ihan normaalisti. Tässä sarjassa tavoitteena on kilpailla radalla kovaa, eikä hankkia ystäviä, Bottas kommentoi Racefans-sivuston mukaan.

– Lewis ja Max ovat molemmat aikuisia, joten he tietävät pelin hengen. En usko tämän olevan henkilökohtaista. Jos olet jatkuvasti palkintopallilla rajun kamppailun jälkeen, niin adrenaliini jyllää vielä. Se on normaalia.