USA:n kisaviikonlopun viimeinen harjoitussessio saatiin päätökseen. Hajonaisen session tarinaksi muodostui lukuisat kierrosaikahylkäykset ratarajojen takia. Erityisesti radan kolmas sektori tuotti ongelmia kuljettajille.

Kuljettajat kärsivät myös pidon puutteesta. Vaativa Austinin rata tarjoili haastetta kuskeille, mitkä johtivat useaan pyörähdykseen.

Session nopeimman ajan kellotti perjantai-illan tavoin Sergio Perez. Meksikolaiskuljettaja sai kärkikolmikkoon seurakseen Carlos Sainzin sekä Max Verstappenin. Verstappen sekä Lewis Hamilton kellottivat keskenään kovia aikoja, mutta jälkisyynissä ratarajoja oltiin rikottu. Hamilton jäi Valtteri Bottaksen taakse kuudenneksi.

Session kierroskuningas oli Kimi Räikkönen. Alfa Romeo -kuljettaja kellotti itselleen yhteensä 19 ajettua kierrosta. Session oudoin tapaus oli Nikita Mazepinin suoritus. Venäläiskuljettajalle merkattiin yhteensä 15 ajettua kierrosta, mutta Mazepinin nopein aika oli peräti 28 sekuntia Perezin kärkiaikaa hitaampi.

F1-sarja palaa tositoimiine kello 00:00 aika-ajojen merkeissä.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.