Toto Wolff teilaa Red Bull -pomon jatkuvat kommentit saksalaistallin toimista – ”Tuo alkaa olla jo huolestuttavaa”

Yksi kuluvan F1-kauden leimaavista tapahtumista ratojen ulkopuolella on ollut Red Bullin sekä Mercedesten johtohahmojen jatkuva sanasota. Osapuolet ovat piikitelleet toisiaan jatkuvasti pienistäkin asioista.

Tuoreeltaan RB:n tallipäällikkö Christian Horner vitsaili, että FIA:n kilpailujohtaja Michael Masi joutuu tyhjentämään sähköpostinsa säännöllisesti Mercedes-pomo Toto Wolffin korkeista valitusmääristä johtuen.

Itävaltalainen vastasi kolleegansa kommenttiin nasevasti. Wolff on omien sanojensa mukaan jo huolestunut Hornerin kiinnostuksesta hänen toimintaansa kohtaan. Wolff itse ei myönnä olevansa ärsyyntynyt jatkuvasta sanasodasta.

– En todellakaan ole. Mutta se, kuinka paljon hän ajattelee meidän asioitamme on jo hieman huolestuttavaa, Wolff sivalsi PlanetF1-sivustolle.

Wolff on kutsunut Horneria myös tuuliviiriksi kauden aikana. Red Bull hyökkäsi myös Lewis Hamiltonin suuntaan Britannia. GP:n jättikolarin jälkeen.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.