Red Bullilta tyly kuitti Valtteri Bottakselle sosiaalisessa mediassa – esiin otettiin suomalaisen uran heikoin hetki

© Kuva: Getty Images

Red Bull hauskuutteli Valtteri Bottaksen Venäjän GP:n suorituksella sosiaalisessa mediassa.

Suomalaisen reaktiot sekä suoritukset ovat yksi F1-kansan tarkkaan seuratuimmista aspekteista. Bottaksesta on F1-uransa aikana väännetty vitsiä hyvällä maulla jo vuosia.

Suomalaisen uran ehkä tunnetuin tapaus on vuoden 2018 Venäjän GP:n radioviesti, jossa Bottaksen kisainsinööri James Vowles käski suoomalaisen päästämään tallikaveri Lewis Hamilton ohitse, jotta tämä voisi kasvattaa johtoaan MM-taiston kärjessä. Viesti alkoi jo klassisella tavalla ”Valtteri, It’s James”. Bottaksen mukaan kyseinen tapaus on hänen uransa heikoin hetki. 32-vuotias pohti jopa lopettamista tapauksen jälkeen.

Kyseisestä radioliikenteestä on väännetty vitsiä jo vuosia. Myös Bottas itse on myöhemmin ottanut osaa kujeiluun. Tämän kauden Ranskan GP:ssä radioviestissä oli tosin mukana hieman aggressiivisuuttakin.

– James, It’s Valtteri. F*ck you, Bottas täräytti, kun hänen strategiaehdotustaan ei kuunneltu.

Nyt oli Red Bullin sosiaalisen median vastaavan aika laittaa lusikkansa soppaan. Tallin twitter-tili julkisti videon Max Verstappenin suhteellisen helposta ohituksesta suomalaista vastaan viime sunnuntailta. Päivityksessä luki kaikessa yksinkertaisuudessaan, ”Valtteri, It’s Max”.

Tällä talli viittasi ohituksen helppouteen. Jotkut tahot jopa vitsilivat sillä, että Bottas olisi saanut käskyn Red Bullilta päästämään Verstappen ohi, ihan niin kuin vuonna 2018 Hamiltonin kohdalla.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.


Parempaa kuin nuuska: Nikotiinipussit

  • Nuuskassa on jopa 10 kertaa enemmän nikotiinia kuin nikotiinipusseissa.
  • Valitse suosikkisi raikkaista makuvaihtoehdoista.
  • Nuuskan haitat pois nikotiinipusseilla.