Red Bullilla ollaan huolissaan Mercedeksen vauhdista. Siitä huolimatta, että Max Verstappen nappasi MM-johdon Turkissa, niin oli Mercedes selvästi viikonlopuin nopein auto.

Valtteri Bottas peittosi hollantilaisen 15 sekunnilla. Aika-ajossa hopeanuolet löytyivät myös sijoilta yksi ja kaksi. RB:n neuvonantaja Helmut Markon mukaan talli yrittää löytää keinoja Verstappenin aliohjauksen korjaamiseksi. Yksi vaihtoehto on rungon vaihtaminen USA:n kilpailuun.

– He (Mercedes) olivat yksinkertaisesti todella nopeita. Maxilla ei olisi pitänyt olla mitään ongelmia Bottaksen voittamisessa sateella, mutta me emme olleet lähelläkään. Erityisesti tyhjemmällä tankilla he olivat paljon nopeampia, Marko kommentoi GpFans-sivuston mukaan.

– Max valitti auton aliohjaavan, mutta me emme voineet sille mitään. Se ei ole ideaalia.

Marko ei kiistänyt mahdollista rungonvaihdosta. Talli on kuitenkin itävaltalaisen mukaan valmis työskentelemään yötäpäivää taatakseen 23-vuotiaan mestaruuden.