Maranellon korskea ori laukkaa nyt entistä nopeammin – ”Olemme lähempänä Mercedestä”

Red Bull ja Mercedes ovat tällä hetkellä kiistatta koko lähöruudukon nopeimmat autot. Hiljattain toimivan moottoripäivityksen saanut Ferrari on kuitenkin varovaisesti laukaten kuronut eroa umpeen.

Italialaistallilla oli karmea viime kausi, kun punaiset autot sijoittuivat valmistajien MM-pisteissä vasta kuudenneksi. Se oli Maranellon leirissä todellista shokkihoitoa, mutta kuluva kausi on jälleen tuonut valoa tunnelin päähän.

Tallipäällikkö Mattia Binotto näkee jopa mahdollisuuksia kisata yhdessä kirkkaimman kärjen kanssa.

– Olemme lähempänä Mercedestä. Verrattuna viime kauteen edistys on tasaista, sanoo Binotto La Stampalle.

– Tiedämme meillä olevan vielä eroa parhaaseen moottoriin, mutta se ei ole enää niin dramaattinen, myhäilee tallipäällikkö.

Vaikka italialaistiimissä on katseet tiukasti kohti ensi kautta ja uusia autoja, on heillä kuitenkin kuluvalla kaudella vielä kova taisto MM-sarjan kolmannesta tilasta.

McLaren johtaa Ferraria tällä hetkellä 3,5 pisteellä, kun viisi osakilpailua on ajamatta. Hiljattain tuotu moottoripäivitys punaisiin autoihin on tuonut ehkä jopa pienen edun Ferrarille brittitallia vastaan.

– Ylimääräinen voima on tarjolla koko suoran mitalle. Edut on selkeästi nähtävissä myös mutkista kiihdytettäessä, fiilisteli sveitsiläinen.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.