Lewis Hamilton sysää painetta Valtteri Bottaksen korvaajan leiriin – ”Aion työskennellä kovasti, jotta niin ei tapahdu”

© Kuva: Getty Images

Seitsenkertainen maailmanmestari Lewis Hamilton saa rinnalleen uuden tallikaverin kaudelle 2022. Valtteri Bottaksen ura jatkuu viiden vuoden Mercedes-pestin jälkeen Alfa Romeolla. Hänen paikkansa ottaa nuori George Russell.

Hamilton on kehunut uuttaa aisapariaan vuolaasti. 36-vuotias ei kuitenkaan ota Russellin saapumista kevyesti. Hamilton on valmis tekemään rutkasti töitä, jotta brittikuski jää mestarin taakse.

– George muistuttaa minua, kun saavuin ensimmäistä kertaa F1-sarjaan. Hänellä ei ole mitään menetettävää, joten hän tulee antamaan kaikkensa voittaakseen minut, Hamilton kommentoi PlanetF1-sivuston mukaan.

– Näin minä ainakin oletan. Hän tulee saamaan loistavaa tukea insinööreiltämme. Meidän täytyy yrittää työskennellä tallikavereina. Minä kunnioitan häntä, mutta tiedän hänen voittavan kilpailuita.

– Tiedän hänen olevan nopea ja jos vain saamme paketin kuntoon, niin hän tulee olemaan myös silloin tällöin kärjessä ja hyväksyn sen.

– Minun täytyy vain työskennellä kovemmin, jotta näin ei tapahdu, Hamilton päätti.

Brittikuljettajan edellinen tallikaveri Nico Rosberg aiheutti Hamiltonille rutkasti työnsarkaa. Kaksikon tulehtuneet välit vaikuttivat myös tallin muuhun toimintaan.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.