Seitsenkertainen maailmanmestari Lewis Hamilton saa rinnalleen uuden tallikaverin kaudelle 2022. Valtteri Bottaksen ura jatkuu viiden vuoden Mercedes-pestin jälkeen Alfa Romeolla. Hänen paikkansa ottaa nuori George Russell.

Hamilton on kehunut uuttaa aisapariaan vuolaasti. 36-vuotias ei kuitenkaan ota Russellin saapumista kevyesti. Hamilton on valmis tekemään rutkasti töitä, jotta brittikuski jää mestarin taakse.

– George muistuttaa minua, kun saavuin ensimmäistä kertaa F1-sarjaan. Hänellä ei ole mitään menetettävää, joten hän tulee antamaan kaikkensa voittaakseen minut, Hamilton kommentoi PlanetF1-sivuston mukaan.

– Näin minä ainakin oletan. Hän tulee saamaan loistavaa tukea insinööreiltämme. Meidän täytyy yrittää työskennellä tallikavereina. Minä kunnioitan häntä, mutta tiedän hänen voittavan kilpailuita.

– Tiedän hänen olevan nopea ja jos vain saamme paketin kuntoon, niin hän tulee olemaan myös silloin tällöin kärjessä ja hyväksyn sen.

– Minun täytyy vain työskennellä kovemmin, jotta näin ei tapahdu, Hamilton päätti.

Brittikuljettajan edellinen tallikaveri Nico Rosberg aiheutti Hamiltonille rutkasti työnsarkaa. Kaksikon tulehtuneet välit vaikuttivat myös tallin muuhun toimintaan.