Lewis Hamilton puolusteli Turkin GP:n tunnepurkaustaan sosiaalisessa mediassa – ”Se ei ole totta”

© Kuva: Getty Images

Viidenneksi Turkissa ajanut Lewis Hamilton ei ollut tyytyväinen tallinsa strategiapäätökseen. Talli päätti ottaa brittikuljettajan varikolle viime hetkellä, mikä saattoi maksaa Hamiltonille palkintosijan.

Hamilton avautui päätöksestä tiimiradioon kyseenalaistaen tallin päätöksentekoa. Pitkä valitus päättyi tylyyn viestiin: ”Jättäkää minut rauhaan”.

Nyt seitsenkertainen maailmanmestari kommentoi tilannetta Instagramissaan. Brittikuskin mukaan tilanne on räjäytetty käsistä, eikä ole totta sanoa, että hän on raivoissaan tallilleen.

– Olen nähnyt tänään paljon otsikoita, mitkä paisuttelevat eilistä radioviestintää varikkopysähdyksen suhteen. On väärin sanoa, että olen ollut raivoissani talille, Hamilton aloitti.

– Tallina työskentelemme kovasti löytääksemme parhaan strategian, mutta joskus kilpailussa pitää tehdä vaikeita päätöksiä. Muuttujia on paljon. Eilen otimme riskin pysyä radalla ja odottaa linjan kuivumista. Näin ei käynyt ja minä halusin yrittää ajaa kilpailun loppuun asti. Se ei toiminut.

– Lopussa tulin varikolle ja se oli turvallisin päätös. Me opimme koko ajan. Voitamme tiiminä ja häviämme tiiminä. Älkää odottako minun olevan aina kohtelias kisatessani. Me ajamme tunteella ja kilpailutilanteessa tunne voi kuohua yli, näin käy kaikille.

– Asia on puhuttu läpi ja unohdettu. Nyt keskitymme tulevaan.

Hamilton menetti MM-kärkipaikan Max Verstappenille. Hollantilainen johtaa mestaruustaistoa kuudella pisteellä.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.