Lando Norris janoaa menestystä – ”Tahdon voittaa maailmanmestaruuden McLarenilla”

© Kuva: Getty Images

McLaren on yksi F1-sarjan perinteikkäimmistä talleista ja oranssit autot ovat tehneet kovaa paluuta kohti huippua kaudesta 2019 saakka.

Tällä hetkellä brittitalli majailee valmistajien MM-pisteissä kolmantena ja taskuun on napsahtanut jopa yksi voittokin. McLarenin seuraava askel on haastaa kirkkain kärki vakituisesti ja taistella mestaruuksista.

Kolmatta kauttaan kuninkuusluokassa ja nimenomaan McLarenilla kaasutteleva Lando Norris on ollut yksi kuluvan kauden suurimmista onnistujista. Nuori britti on kuljettajien sarjassa hienosti neljäntenä ja nälkä alkaa myös Norrisilla kasvaa syödessään.

– Tahdon voittaa maailmanmestaruuden McLarenilla, kertoo Norris selkeän tavoitteensa Formula 1.de:lle.

– En tosin tiedä, milloin saan siihen mahdollisuuden, jatkaa Norris maltillisesti.

McLarenilla on vielä töitä tehtävänään, mikäli he haluavat haastaa Mercedeksen ja Red Bullin. Ensi kauden uusissa säännöissä piilee pieni yllätysmahdollisuus, mutta britti pitää siltäkin osin jalat maassa.

– On vielä joitain asioita, joita meillä ei ole heihin verrattuna. Meillä ei ole vielä tarvittavia ainesosia mestaruustaisteluun, jatkaa Norris.

– Tarvitsemme esimerkiksi hyvän tuulitunnelin ja siksi meillä on parempi mahdollisuus vasta 2023 tai 2024, viittasi Norris kilpailijoiden parempiin fasiliteetteihin.

Norris oli Venäjän GP:ssä lähellä ottaa uransa ensimmäisen voiton, mutta loppukierroksilla alkaneen sateen myötä hän sortui väärään taktiseen valintaan. Samassa kilpailussa nuorukainen lähti ensimmäistä kertaa urallaan paalupaikalta.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.