F1-kauden parasta puolustamista tarjoillut Sergio Perez oli vitsikkäällä tuulella kilpailun jälkeen – ”Olet minulle muutaman tequilan velkaa”

© Kuva: Getty Images

Red Bullille täksi kaudeksi hankittu Sergio Perez tarjoili viimein sellaisen suorituksen, mitä energiajuomajätti on meksikolaiselta toivonut. Kolmantena ruutulipun ohittanut Perez piti loistavalla taistelulla Lewis Hamiltonin takanaan, mikä saattoi lopulta mahdollistaa RB:n tuplapodiumin.

Perezin mukaan Hamiltonin hyökkäys tuli hänelle kilpailun vaikeimmassa paikassa. Renkaat eivät toimineet ja tilanne näytti heikolta. Silti lähes kokonaisen sektorin ajan kestänyt kamppailu päättyi Perezin hyväksi.

– Kun Lewis ajoi minut kiinni, olin koko kilpailun haastavimmassa vaiheessa. Renkaani kuluivat nopeasti, mutta Lewis oli yksi radan nopeimmista kuskeista, Perez kommentoi kilpailun jälkeen.

– Pyrin vain selviytymään ja pitämään hänet takanani. Se oli tärkeintä tallin menestystä ajatellen. Sain mahdollisuuden ykkösmutkaan ja käytin sen hyödyksi.

Perezin loistosuoritus antoi tallikaveri Max Verstappenille kuuden pisteen johdon MM-taistossa. Meksikolainen laski asiasta leikkiä kilpailun jälkeen.

– Olet minulle pari tequilaa velkaa, Perez murjaisi hollantilaiselle.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.