Huippujännittävää F1-kautta 2021 on enää seitsemän kilpailua jäljellä. MM-taistossa piste-ero on vain vaivaiset kaksi pistettä hallitsevan maailmanmestari Lewis Hamiltonin hyväksi.

Brittikuskia jahtaa kuitenkin nuori Max Verstappen, joka on tällä kaudella todistanut kuuluvansa F1-sarjan eliittiin. Selvästi eniten kierroksia johtanut hollantilanen on kuitenkin kärsinyt epäonnesta, sekä osumista kilpakumppaninsa kanssa.

Verstappen on myös käyttänyt henkistä sodankäyntiä kauden aikana. Räväkät kommentit sosiaalisessa mediassa sekä lehdistölle saattaisivat horjuttaa toista kuljettajaa, mutta Hamilton ei ole tästä välittänyt.

Entinen F1-voittaja David Coulthard uskoo, että sama jatkuu kauden loppuun asti. Skottikuljettajan mukaan Verstappenilla ei ole avaimia päästä seitsenkertaisen maailmanmestarin pään sisälle.

– En usko, että Max voi päästä Lewiksen pään sisään. Heillä molemmilla on niin vahvat tallit taustalla ja tämä luo uskomattoman määrän itseluottamusta, ”DC” kommentoi PlanetF1-sivuston mukaan.

– Minä itse kärsin usein urallani itseluottamuksen puutteesta, mutta näitä kavereita se ei tunnu vaivaavan. He kilpailevat parhaita vastaan, mutta he tekevät paljon vähemmän virheitä verrattuna meidän aikoihin.

– Minulle se ei ole yllätys, että juuri nämä kaksi kuskia taistelevat mestaruudesta tällä kaudella. Uskon sen jatkuvat aina Abu Dhabiin asti.