Yllätysvoiton napannut Daniel Ricciardo ei meinannut pysyä nahoissaan ja heitti tuttuun tyyliinsä huulta – ”Minä olen vain säästellyt!”

© Kuva: Getty Images

McLaren-kuljettaja Daniel Ricciardo ajoi Italian GP:n yllätysvoittoon sunnuntaina.

32-vuotias aussi otti loistavan lähdön ja nousi avauskierroksella kärkeen. Ricciardo onnistui pitämään entisen tallikaverinsa Max Verstappenin takanaan ja hyötyi lopulta suuresti, kun MM-kärkikaksikko kolaroi toisensa ulos kilpailusta.

Voitto ei kuitenkaan tullut pelkästään tuurilla, sillä McLarenin vauhti oli koko viikonlopun erittäin vahvaa ja Ricciardo itsekin vaikutti olleen kuin uudesti syntynyt. Tallitoveri Lando Norris säesti oranssien autojen juhlapäivää kakkossijallaan.

– Saako kirjoilla? Minä haluaisin, aloitti tyylilleen uskollinen aussi kisan jälkeen.

– Vaikka saimme startin onnistumaan, ei ollut takeita siitä, että johtaisimme koko kisan. Meillä ei ollut megavauhtia, mutta juuri sen verran, että saimme pidettyä Maxin takana, sanoi Ricciardo.

Veikeä aussi pääsi ensimmäistä kertaa tänä vuonna kuohujuoman makuun ja välittömästi korkeimmalle korokkeelle. Voitto oli ensimmäinen sitten kauden 2018 Monacon GP:n.

– Minä olen vain säästellyt, vitsaili Ricciardo.

– Elokuun tauon jälkeen oli hyvä aloittaa alusta. Edelliset kolme viikonloppua on tuntunut paljon paremmalta. Kaksoisvoiton saaminen on ihan hullua, sanoi McLaren-kuljettaja.

 


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.