Toto Wolff paljastaa Lewis Hamiltonin uuden lähestymistavan taisteluihin Max Verstappenin kanssa – ”Siitä tulee mielenkiintoista”

© Kuva: Getty Images

Viime kierroksilla nähdyt osumat mestaruuskandidaattien Lewis Hamiltonin ja Max Verstappenin välillä ovat aiheuttaneet syystäkin puhetta F1-kauden ympärillä. Näin tiukka mestaruustaisto kahden valmistajan välillä on ollut harvinaista herkkua viime vuosina ja kaksi huippukuljettajaa antavat kaikkensa.

Edellinen osuma nähtiin Monzassa, milloin molemmat kuskit jättivät leikin kesken osuessaan toisiinsa. Mercedeksen tallipäällikkö Toto Wolff paljastaa keskustelleensa Hamiltonin kanssa tapauksista. Itävaltalaisen mukaan seitsenkertaisella maailmanmestarilla on uusi lähestymistapa kamppailuihin hollantilaisen kanssa.

– Olemme keskustelleet näistä asioista tarkasti. Lewiksen uusi lähestymistapa on se, että hän ei anna periksi, jos hän uskoo mutkan kuuluvan hänelle, Wolff paljasti GbFans-sivustolle.

– Tangoon tarvitaan kaksi ja se vaatii molemmilta ymmärrystä toisen ajamisesta, jotta kolareilta vältytään. He ovat autoissaan kilpailemassa, me emme voi ulkopuolisina vaikuttaa siihen. Uskon tästä tulevan todella mielenkiintoista.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.