Red Bull -tähti tylytti F1-sarjan uutta sprinttiformaattia rajusti – ”Tämä ei hyödytä sarjaa mitenkään”

© Kuva: Getty Images

Italian GP:n sprintti herätti paljon mielipiteitä lauantain jälkeen. Ensimmäisen kierroksen jälkeen kärkikahdeksikossa ei tapahtunut yhtään ohitusta. 18 kierroksen spektaakkeli koostui lopulta pelkästä perässäajelusta.

Myös kuljettajat olivat tylsistyneitä session aikana. Red Bull -kuljettaja Sergio Perez ei säästellyt sanojaan sprintin jälkeen. Meksikolaisen mielestä F1-sarjan uusin innovaatio ei lisää mitään lajiin.

– Me tunnemme samoin, tämä oli todella, todella tylsää, Perez kommentoi, kun hänelle sanottiin fanien kritiikistä.

– Koko aikana ei tapahtunut mitään. En oikeasti näe mitään hyötyä pitää sprinttikisoja. Tämä on tylsää faneille sekä kuljettajille.

– Nykyajan F1-autolla ei voi ohittaa ilman suurta nopeusetua. Tätä saadaan renkaiden kuluessa, mutta näin lyhyillä stinteillä siihen ei ole mahdollisuutta. Sprintteihin on valittu minusta väärät radat, Perez jatkoi tylyttämistä.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.