Italian GP:ssä käytiin kovaa taistelua joka puolella rataa sijoituksista. Näin tekivät myös tälläkin kertaa perää pitäneet Haas-tallin autot.

Nikita Mazepin yritti ohittaa tallikaveri Mick Schumacherin Monzan radan neljännessä mutkassa, mutta tilanne päättyi venäläisen pyöräytettyä saksalaisen ympäri.

Autot selvisivät ainakin päällisin puolin vahingoitta ja tilanteesta lätkäistiin Mazepinille viiden sekunnin aikasakko. Tällä kertaa jääräpäinen venäläistulokas ei kuitenkaan lähtenyt laukomaan ärräpäitä medialle, vaan nöyrtyi anteeksi pyyntöön.

– Se oli minun virhe, ei puhettakaan siitä. Ansaitsin rangaistuksen, vaikka en tehnytkään sitä tahallaan, myönsi Mazepin mokansa The Racen mukaan.

– En häpeile pyytää anteeksi. Olen varma, että hänkin tulee tekemään virheitä jatkossa, kuten minäkin ja tärkeintä on vain pysyä inhimillisenä, sanoi venäläinen.

Haas-kaksikko on osunut toisiinsa usein tämän kauden aikana, eikä sanasodaltakaan olla vältytty. Kaksikosta Schumacher on kuitenkin esiintynyt enemmän edukseen.