Mick Schumacher tylytti tallikaveriaan jälleen yhden kyseenalaisen ratataistelun jälkeen – ”Se ei oikeuta häntä ajattamaan minua seinään”

© Kuva: Getty Images

Haas-talli päätti palkata kaksi tulokaskuljettajaa rosteriinsa kaudeksi 2021. Kehityksen kokonaan pois täksi kaudeksi jättänyt amerikkalaistalli on joutunut elämään päätöksensä kanssa, varsinkin kokemattomuuden tuomien ajovirheiden johdosta.

Eikä siinä vielä kaikki. Tämän lisäksi kuljettajakaksikko Mick Schumacher sekä Nikita Mazepin eivät tule toimeen keskenään alkuunkaan. Kaksikon välillä on nähty usea selkkaus kauden aikana. Lähteiden mukaan kaksikko ei ole edes puheväleissä toistensa kanssa.

Kyseenalaiset tilanteet saivat jatkoa myös Hollannissa. Mazepin oli raivona aika-ajojen jälkeen, missä hänen mukaansa Schumacher ei kunnioita tallin sisäisiä sopimuksia. Itse kilpailussa kaksikko osui toisiinsa, mikä johti Schumacherin aikaiseen varikkopysähdykseen.

Keskustellessaan Sky Sportsin kanssa ärtynyt saksalainen ei enään usko siihen, että kaksikon suhde parantuisi.

– En usko, että se auttaisi mitään, Schumacher vastasi, kun häntä tiedusteltiin voiko kaksikko yrittää parantaa suhdettaan keskustelemalla.

– Hänellä on päässään ajatus, että hänen on pakko olla minun edelläni hinnalla millä hyvänsä. Siinä ei ole mitään pahaa, mutta en ymmärrä tätä aggressiivista tapaa puolustaa, kun siitä ei hyödy mitään.

– Ymmärrän kilpailemisen, mutta hänellä ei ole mitään oikeutta ajattaa minua päin seinää. Tänään hän kiilasi minua niin, että jouduin olin melkein varikkosuoralla. Se ei ole oikein.

Molemmat Haas-kuljettajat ovat toistaiseksi jääneet ilman pisteitä tällä kaudella. Schumacher on kuitenkin ollut tasaisesti tallikaveriaan paremmilla sijoituksilla läpi alkukauden.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.