Mercedes-pomo koki aika-ajojen tapahtumien olleen epäonnea – ”Red Bullilla on myös ollut sitä epäonnea, jota meillä oli nyt”

© Kuva: Getty Images

Mercedeksen tallipäällikkö Toto Wolff jakeli kyseenalaisia kommentteja eilisen aika-ajon jälkeen.

Itävaltalaispomon mukaan hänen kuljettajansa Lewis Hamiltonin ajovirheet menivät epäonnen piikkiin. Samaan hengenvetoon Wolff puolusteli kuljettajaansa lisää kertoen, ettei Hamiltonin lipsahdukset johtuneet kovan mestaruustaistelun tuomista paineista.

– En usko, että sillä oli paineiden kanssa mitään tekemistä, sillä Verstappenin rangaistus oli jo tiedossa aiemmin, sanoo Wolff Motorsport-Totalille.

– En usko myöskään sen olevan mitään mestaruustaiston painetta, koska loppupeleissä hän ei ollut ainoa, joka pyörähteli, puolustelee itävaltalainen.

Ideaali tilanne Hamiltonille sekä Mercedekselle olisi ollut mustien autojen eturivi. Mercedekset ovat kuitenkin lähtöruudukossa sijoilla neljä ja seitsemän, mutta Wolff ei stressaa tilanteesta.

– Se on ärsyttävää, mutta Red Bullilla on myös ollut sitä epäonnea, jota meillä on nyt. Kumpikaan tiimi ei ole onnistunut repimään eroa kauden aikana, jatkaa Wolff.

Valmistajien kannalta Mercedes on hyvissä asemissa ennen starttivalojen sammumista, kun Max Verstappen lähtee joukon perältä ja toinen Red Bull -kuljettaja Sergio Perez epäonnistui jälleen kerran. Meksikolainen lähtee yhdeksännestä lähtöruudusta.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.