Lewis Hamilton on jo luovuttanut Italian GP:n suhteen – paljasti uutta tietoa Red Bullin kehitystyöstä

© Kuva: Getty Images

F1-historian toinen sprintti ei ollut suotuisa Lewis Hamiltonille. Hallitseva maailmanmestari valahti ensimmäisellä kierroksella toisesta lähtöruudusta viidenneksi asti. Loppukilpailu vietettiinkin McLaren-kuskien takana.

Enemmän lunta tupaan tuo se fakta, että MM-kilpailija Max Verstappen lähtee kilpailuun paalulta. Red Bullin osoittaman vauhdin sekä paalupaikan ansiosta, Hamilton on jo lähes luovuttanut Italian GP:n suhteen. Hän ennustaa hollantilaiselle helppoa voittoa sunnuntain osakilpailussa.

– Te näitte heidän vauhtinsa. En tiedä oliko hän nopeampi, kuin Valtteri, mutta he ovat paalulla, Hamilton aloitti Motorsport.comille.

– Tästä pitäisi tulla helppo voitto hänelle (Verstappen). Minä yritän vain päästä näiden kahden ohi, Hamilton sanoi viitaten McLaren-kuljettajiin.

– Red Bull peittelee todellista vauhtiaan joka viikonloppu. He ovat päivittäneet autoaan lähes joka kisaviikonloppu. Minun tietojeni mukaan tällä kaudella on ollut vain yksi viikko, milloin he eivät ole tuoneet päivityksiä autoonsa. He vain jatkavat kehitystä.

Sprintin voitti Bottas, mutta moottorirangaistuksen takia suomalainen putoaa joukon hännille sunnuntain kilpailuun.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.