Mercedeksen himoittu kakkoskuljettajan paikka on viimein selviämässä, jos ranskalaisen Canal +:n lähteitä on uskominen. Suomalaiskuljettaja Valtteri Bottaksen taival saksalaistallissa päättyisi tähän kauteen ja hänen uusi tallinsa Alfa Romeo tiedottaa sopimuksesta jo huomenna.

Tämä tarkoittaisi sitä, että Williamsin superlupaus George Russell ottaisi hänen paikkansa saksalaistallissa. Entisen F1-mestarin sekä nykyisen asiantuntija Nico Rosbergin mukaan Russellin sopimus on allekirjoitettu tänään. Virallinen tiedote tulisi päivä Bottaksen uutisen jälkeen.

– Russellista puheen ollen, kuulin sellaisen huhun, että eräs suoratoistopalvelu on kutstuttu Toton (Wolff) huoneeseen kuvaamaan sitä, kun sopimus allekirjoitetaan, Rosberg kommentoi viitaten Netflixin kuvaamaan Drive to Survive -sarjaan.

Russellin siirto Mercedekselle on yksi koko F1-kauden huonoiten pidetyimmistä salaisuuksista. Britti periaatteessa varmisti siirtonsa jo aiemmin tänä viikonloppuna Red Bull -pomo Christian Hornerin avustuksella.