Seitsemän valmistajien maailmanmestaruutta peräkkäin voittanut Mercedes ei ole vielä julkistanut toista kuljettajaansa ensi kaudelle. Lewis Hamilton solmi aiemmin kaksivuotisen sopimuksen tallin kanssa, mutta hänen aisaparinsa on vielä kysymysmerkki.

Kaksi ehdokasta paikalle ovat Valtteri Bottas sekä George Russell. Usean lähteen mukaan Russell olisi jo varma lukko Hamiltonin tallikaveriksi tulevalle kaudelle. 23-vuotias on myös paljastanut tietävänsä tulevan kauden tallinsa.

Russell oli entisen F1-mestari Jenson Buttonin haastateltavana Hollannin GP:n aikana. Sky Sportsin tekemässä pätkässä Button kysyi, milloin Russell odottaa nappaavan uransa ensimmäisen voiton F1-sarjassa. Russellin vastaus oli lyhyt, mutta saattoi paljastaa miehen tallin ensi kaudeksi.

– Ensi vuonna, voitan ensimmäisen kilpailuni ensi vuonna, Russell kommentoi.

Samassa haastattelussa nähtiin myös Red Bull -pomo Christian Hornerin pysähtyminen haastattelun keskelle. Horner onnitteli Russellia uudesta sopimuksesta hymyillen.

– Minä en tiedä, mistä hän puhuu, Russell vastasi hymyille.