Kimi Räikkönen palaa radalle – Seurasiko suomalainen kisoja ollessaan sivussa?

© Kuva: Getty Images

Alfa Romeon konkarikuljettaja Kimi Räikkönen palaa radalle kahden kilpailun tauon jälkeen.

41-vuotias suomalainen joutui sivuun annettuaan positiivisen koronatestin. Uransa kuluvan kauden päättävän Räikkösen tilalle hyppäsi Alfa Romeon varakuljettaja Robert Kubica.

Räikkönen kehui kollegansa suoritusta vaikkakin kertoi, ettei jaksanut katsoa kisoja tiiviisti hänen ollessaan kotona.

– En täysin. En muista kaikkia tapahtumia, mutta katsoin startit ja joitakin kierroksia sieltä sun täältä, kertoi Räikkönen GPFansin mukaan.

– Tietysti kilpaa ajaminen olisi ollut mukavampaa. Siellä oli mielenkiintoisia lopputuloksia, mutta se oli mitä oli. Minä olin kotona, joten se oli ihan okei.

– Tietysti Alfa Romeo toivoi parempia tuloksia molemmilta, mutta se meni miten meni. Se ei ollut helppoa hänelle (Kubica) tulla takaisin pitkän tauon jälkeen, mutta he tekivät parhaansa, pyöritteli Räikkönen.

Alfa Romeon vauhti ei ole riittänyt pistetaisteluun, vaikkakin Antonio Giovinazzi säväytti Zandvoortissa sekä Monzassa ajettuaan kahdesti aika-ajojen viimeiseen osioon.

Ilman suurta jättipottia loppukauden kisoissa, joutunee Alfa Romeo huolehtimaan vain siitä, ettei viimeisenä pisteissä oleva Haas onnistu jollain ihmeen kaupalla pujahtamaan heidän edelleen.

Räikkönen näkee kuitenkin positiivisia merkkejä tallinsa suorituskyvyssä ja lähteekin posien kautta rakentamaan viikonloppuaan Venäjällä.

– Tiimi on näyttänyt hieman potentiaalia edellisissä kisoissa ja nyt meidän täytyy vain kääntää ne tulokseksi, jatkaa Räikkönen.

– Ei kai taaempana oleminen tunnu mitenkään erilaiselta. Haluan vain päästä takaisin hommiin ja toivottavasti saamme hyvän kisan, sanoi suomalainen.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.