Vuosi 2021 on ollut Daniel Ricciardolle vaikea. Siirto McLarenille on aiheuttanut odotettua enemmän kasvukipuja, eikä hymyilevä aussi ole näyttänyt jo klassikoski muodostuneita ohitusliikkeitään radalla. Myös aika-ajo on tökkinyt moninkertaisella GP-voittajalla.

Kesätauon jälkeen Ricciardon suoritukset ovat kuitenkin parantuneet. Spassa sekä Hollannissa Ricciardo peittosi tallikaverinsa Lando Norriksen aika-ajoissa. Perjantai-iltana Ricciardo ajoi kauden toiseksi parhaan aika-ajonsa ollessaan viides.

32-vuotias oli kuitenkin raivoissaan session jälkeen. Ricciardo jäi tallikaveristaan vain kuusi tuhannesosaa ja kolme sadasosaa kolmannesta sijasta.

– Minulla on tällä hetkellä paljn sisäistä turhautumista, sillä olin niin lähellä kärkikolmikkoa. Aion käyttää sitä hyödykseni, sillä minulla on kaksi mahdollisuutta paikata suoritusta sprintissä sekä kilpailussa, Ricciardo kommentoi Autosportille.

– Menetin aikaa toisessa shikaanissa. Se oli ongelma molemmilla yrityksilläni viimeisessä osiossa. Ajoin viimeisen sektorin nopeiten, joten se turhauttaa.

– On ärsyttävää olla näin lähellä kärkikolmikkoa. Minulla on onneksi kaksi kisastarttia aikaa päästellä höyryjä.