Kaudella 2021 alisuorittanut tähtikuljettaja ajoi loistavasti Italian aika-ajoissa – kihisi silti raivosta session jälkeen

Vuosi 2021 on ollut Daniel Ricciardolle vaikea. Siirto McLarenille on aiheuttanut odotettua enemmän kasvukipuja, eikä hymyilevä aussi ole näyttänyt jo klassikoski muodostuneita ohitusliikkeitään radalla. Myös aika-ajo on tökkinyt moninkertaisella GP-voittajalla.

Kesätauon jälkeen Ricciardon suoritukset ovat kuitenkin parantuneet. Spassa sekä Hollannissa Ricciardo peittosi tallikaverinsa Lando Norriksen aika-ajoissa. Perjantai-iltana Ricciardo ajoi kauden toiseksi parhaan aika-ajonsa ollessaan viides.

32-vuotias oli kuitenkin raivoissaan session jälkeen. Ricciardo jäi tallikaveristaan vain kuusi tuhannesosaa ja kolme sadasosaa kolmannesta sijasta.

– Minulla on tällä hetkellä paljn sisäistä turhautumista, sillä olin niin lähellä kärkikolmikkoa. Aion käyttää sitä hyödykseni, sillä minulla on kaksi mahdollisuutta paikata suoritusta sprintissä sekä kilpailussa, Ricciardo kommentoi Autosportille.

– Menetin aikaa toisessa shikaanissa. Se oli ongelma molemmilla yrityksilläni viimeisessä osiossa. Ajoin viimeisen sektorin nopeiten, joten se turhauttaa.

– On ärsyttävää olla näin lähellä kärkikolmikkoa. Minulla on onneksi kaksi kisastarttia aikaa päästellä höyryjä.


TALLETA TÄNÄÄN 10€ JA SAAT 60€ PELIRAHAA!

1. Avaa pelitili Nordicbetille
2. Aktivoi bonus ja talleta 10€
3. Tilillesi lisätään 50€ ja voit hakea voittoja yhteensä 60 eurolla

K18 | S & E voimassa | Pelaa vastuullisesti – Peluuri.fi | BML Group Ltd. on MGA:n lisensoima MGA/CRP/108/2004