Italian GP:n kärkikahinat ja MM-kärjen kolarointi vei kaiken huomion taaempana käydyistä taisteluista.

Williams-talli keräsi jälleen pisteitä plakkariinsa, kun George Russell ylitti maaliviivan hienosti yhdeksäntenä. Williams-kaksikosta kuitenkin Nicholas Latifi piti vahvaa kyytiä kilpailun alkuvaiheilla, ajaen Russellin edellä.

Kanadalaisella kävi kuitenkin huono tuuri turva-auton ajoituksen kanssa, ja niinpä Latifi jäi pisteiden ulkopuolelle. Russell hehkutti kilpailun jälkeen otteitaan parantaneen tallikaverinsa suoritusta ja sanoi hänen olleen se, joka olisi ansainnut pisteet Monzasta.

– Nicky teki erittäin hyvää työtä ja ansaitsi olla pisteillä, sanoi Russell RaceFansin mukaan.

– Hän on koko ajan vahvempi viikosta toiseen, löytäen lisää itseluottamusta tehden erittäin hyvää työtä.

Latifi ajaa Williamsilla toista kauttaan ja sai taannoin taskuunsa jatkosopimuksen brittitallin kanssa myös ensi kaudeksi. Russell hehkuttaakin tallikaveriaan ja kertoo jatkon tulleen vain ja ainoastaan hyvien suorituksien ansiosta.

– Hän piti paikkansa tallissa ainoastaan meriittiensä puolesta. Kunnioitan häntä suuresti sekä hänen tapaansa työskennellä ja sitä, kuinka hän onnistuu parantamaan jatkuvasti, kehuu britti.

– Kuten sanoin, hän tekee todella hyvää työtä.

Kanadalainen on kerännyt tällä kaudella seitsemän MM-pistettä, tallikaveri Russellin 15:tä vastaan.