Ferrari selitteli Charles Leclercin mystistä radioviestiä Italian GP:n harjoituksessa – onko italialaistallilla katastrofi käsillään?

© Kuva: Getty Images

Ferrarin lauantain harjoituksesta ei jäänyt jälkipolville mitään kerrottavaa. Carlos Sainz tuhosi kilpurinsa session puolivälissä ja Charles Leclerc vauhdin puutteen lisäksi joutui jättämään session kesken mystisestä syystä.

– Minä… minun täytyy pysähtyä, en halua sanoa tässä miksi, Leclerc kommentoi tallilleen.

Nyt Ferrari on paljastanut, mihin Lerclercin viesti viittasi. Italialaistallin mukaan monacolainen kärsi pahoinvoinnista, miksi hänen sessionsa keskeytyi ennenaikaisesti.

Nyt kysymys kuuluukin, onko Leclerc valmis illan sprinttikisaan mennessä? Jos Sainzin autoa ei saada korjattua ajoissa, eikä Leclerc ole ajokuntoinen, voi pahimmassa tapauksessa Ferrari jäädä ilman kuskia sprinttiin.

Tallin varakuljettaja on Antonio Giovinazzi. Italialainen ei kuitenkaan ole saatavilla, sillä Alfa Romeon varakuljettaja Robert Kubica on jo tallin käytössä Kimi Räikkösen ollessa sivussa koronatartunnan takia. Callum Ilott on myös sveitsiläistallin listoilla, mutta hän ei ole paikalla Monzassa.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.