Carlos Sainz nähnyt hänen kaikkien entisten tiimiensä juhlivan voittoja – Uskoo kuitenkin olevansa nyt oikeassa paikassa

© Kuva: Getty Images

Ferrari-kuljettaja Carlos Sainz on vasta 27-vuotias, mutta espanjalainen on ehtinyt edustaa jo neljää tiimiä F1-uransa aikana.

Sainz debytoi jo kaudella 2015 Toro Rosson puikoissa, joka tunnetaan nykyään AlphaTaurina. Sen jälkeen espanjalainen on ajanut myös Renaultilla, joka kulkee nykyään Alpine-tallina ja viime kauden jälkeen Sainz hyppäsi McLarenilta Ferrarille.

Sainz päätti aikanaan irtaantua Red Bull -sidoksistaan sen jälkeen, kun hänelle ei ykköstiimistä paikkaa avautunut. Espanjalainen ei harmittele sitä tosiasiaa, että hänen kaikki entiset tallinsa ovat juhlineet osakilpailuvoittoa sen jälkeen, kun hän on jättänyt tallin.

AlphaTauri juhli voittoa viime kaudella Monzassa, Alpine puolestaan tällä kaudella Hungaroringillä ja kaksi viikkoa sitten Sainz sai katsella ex-tiiminsä McLarenin voitonjuhlia Monzassa.

– Rehellisesti sanoen, en välitä siitä yhtään, kertoi Sainz kysyttäessä asiasta Motorsport.com –sivustolla.

– Ensinnäkin tilanteet ovat olleet sellaisia, etteivät he ole taistelleet säännöllisesti voitoista ja mestaruuksista.

Sainz liittyi Maranellon punaisiin kuluvalle kaudelle tietäen sen tosiasian, ettei sielläkään todennäköisesti välittömästi ajeta kilpaa kirkkaimman kärjen kanssa. Espanjalaisen katseet ovat tiukasti tulevaisuudessa ja toiveet ensi kauden uuden sukupolven menopeleissä.

– Sopimukseni Ferrarin kanssa keskittyy tulevaisuuteen. Se on paras mahdollinen paikka olla, vakuuttelee Sainz.

– On tietysti hienoa nähdä Renaultin ja McLarenin voittavan, mutta me olemme olleet pari kertaa myös lähellä.

Carlos Sainz majailee tällä hetkellä MM-pisteissä seitsemäntenä. Ferrari käy kovaa taistoa McLarenin kanssa valmistajien sarjan kolmannesta tilasta.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.