Kuluneella viikolla julkaistiin Alexander Albonin palaaminen kisakuljettajaksi ensi kaudeksi Williamsin puikoissa.

Kimi Räikkösen lopettamisilmoituksen ja George Russellin Mercedes-sopimuksen myötä Williamsilla sekä Alfa Romeolla aukesi kuskipaikkoja ensi kaudeksi. Valtteri Bottas vei toisen paikan Alfa Romeolta ja Albon kertoo käyneensä heidänkin kanssa keskusteluja, mutta päätti valita Williamsin.

– Williams on sellainen tiimi, joka on menossa jatkuvasti ylöspäin, kertoo Albon crash.net –sivuston mukaan.

– Molemmat ovat hienoja talleja, mutta ensinnäkin he näyttävät menevän oikeaan suuntaan ja investoivat suuresti tulevaan. Sain myös mahdollisuuden vierailla tallissa ja kaikki olivat positiivisia ja optimistisia, sanoi Albon.

Tällä kaudella vielä Williamsilla kaasuttelevalla George Russellilla oli myös näppinsä pelissä, jotta hän saa hyvän ystävänsä takaisin lähtöruudukkoon ensi kaudeksi. Russell oli yksi suurimmista Albonin puolestapuhujista tallipäällikkö Jost Capitolle.

– Hän tuki minua sen kanssa todella paljon. Se meinasi mennä jopa häneltä hieman yli, kertoi Albon humoristiseen tyyliin.

– Tietysti George on minun läheinen ystävä, mutta hän meinasi tukea minua liiankin paljon. Muistan erään Williamsin henkilön sanoneen, että emme voi ottaa Georgen mielipidettä huomioon, sillä hän on niin tukea antava.

– Mutta olen hänelle pari olutta velkaa. Toivottavasti voimme jossain vaiheessa mennä syömään ja juhlia siirtojamme yhdessä, sanoi tuleva Williams-kuski.

Williams-pomo Capito kommentoi myös hieman asiaa ja kertoi Russellilla olleen hieman vaikutusta valintaan. Capitosta ja Russellistakin on muotoutunut hyvät ystävykset työsuhteidensa myötä.

– Arvostamme paljon mitä George sanoo, mutta yritimme kuitenkin olla järkeviä sen kanssa, sanoi puolestaan Capito.

– En sanoisi, että se vaikutti siihen, mutta se oli yksi varmistukseni tekijöistä.