Sunnuntaina tehtiin F1-historiaa. Koko F1-historian lyhyin osakilpailu päättyy Max Verstappenin voittoon.

Surkeiden sääolosuhteiden takia kilpailua onnistuttiin ajamaan vain neljä kierrosta ja nämäkin turva-auton takana. Lopulta kilpailunjohto päätti jättää kilpailun sikseen ja antaa kärkikymmenikölle puolet normaalista pistemäärästä.

Uskomattoman aika-ajon suorittanut George Russell saa siis pitää toisen paikkansa. Palkintosija on brittikuskin uran ensimmäinen. Kolmanneksi palkitaan Lewis Hamilton.

Suomalaiskuljettajat jäävät ilman pisteitä. Kimi Räikkönen oli sijalla 19 ja Valtteri Bottas sijalla 13. Kilpailun nopein kierros myönnytettiin Haasin Nikita Mazepinille. Nopein kierros oli amerikkalaistallin historian kolmas

Vuoden 2021 Belgian GP on F1-historian lyhyin kilpailu. Yhteensä sunnuntaina ajettiin van 14 kilometriä. Aiempaa ykköspaikkaa piti nimissään vuoden 1991 Australian GP, jossa ajettiin 52,930 kilometria.

Kärkikymmenikön pisteet:

1. VER – 12.5
2. RUS – 9
3. HAM – 7.5
4. RIC – 6
5. VET – 5
6. GAS – 4
7. OCO – 3
8. LEC – 2
9. LAT – 1
10. SAI – 0.5