Valtteri Bottas lyttäsi fanien toimintaa tallikaveri Lewis Hamiltonia kohtaan – ”Jokaisen pitäisi miettiä omaa käytöstään”

© Kuva: Getty Images

Unkarin aika-ajot aiheuttivat paljon keskustelua fanien keskuudessa lauantaina. Erityiesti Hungaroringillä paikalla olevat kannattajat osoittivat mieltään buuaamalla paalumies Lewis Hamiltonia sankoin joukoin miehen ollessa haastattelupisteellä.

Brittikuski itse ei ollut tilanteesta moksiskaan, mutta käytös kummastutti Mercedes-tallitoveri Valtteri Bottasta. Suomalaiskuljettaja ei voi ymmärtää buuausta faneilta missään tilanteessa.

– Minä en yleensä sano mielipidettäni tämmöisistä asioista. Mutta nyt kuulin todella paljon buuasta aika-ajojen jälkeen, enkä voi ymmärtää sitä, Bottas aloitti lehdistötilaisuudessa.

– Minusta jokaisen tulisi kyseenalaistaa tuollainen käytös, koska se ei vain ole reilua. Me urheilijoina annamme täällä kaikkemme rakastamallemme urheilulle.

– Lewis ajoi uskomattoman kierroksen ja häntä buuattiin. Jokaisen tulisi miettiä näitä asioita uudelleen. Tuollainen reaktio ei ole oikein.

Bottas lähtee sunnuntain osakilpailuun tallitoverinsa perästä sijalta kaksi.


TALLETA TÄNÄÄN 10€ JA SAAT 60€ PELIRAHAA!

1. Avaa pelitili Nordicbetille
2. Aktivoi bonus ja talleta 10€
3. Tilillesi lisätään 50€ ja voit hakea voittoja yhteensä 60 eurolla

K18 | S & E voimassa | Pelaa vastuullisesti – Peluuri.fi | BML Group Ltd. on MGA:n lisensoima MGA/CRP/108/2004