Yksi viime vuosien viihdyttävimmistä kilpailuista päättyy Alpinen Esteban Oconin voittoon. Ranskalainen piti loistavasti Aston Martinin Sebastian Vettelin takanaan läpi kilpailun ja nappasi uransa ensimmäisen voiton.

Kilpailu lähti käyntiin uskomattomalla draamalla. Valtteri Bottas aiheutti ketjukolarin heti lähdössä, mikä päätti peräti viiden kuljettajan kilpailut. Uusintalähdössä oli Lewis Hamiltonin vuoro epäonnistua.

Brittikuljettaja ei reagoinut kuivuneeseen rataan, vaan lähti kilpailuun yksin lähtöruudukosta. Muut kuljettajat vaihtoivat renkaansa ja ajoivat lopulta britin ohitse. Lopulta Hamilton taisteli itsensä kuitenkin komeasti palkintopallille. Samalla hän siirtyi koko MM-pisteiden kärkeen.

Neljänneksi ajoi Ferrarin Carlos Sainz. Kenties koko kilpailun kovin suoritus nähtiin kuitenkin Fernando Alonso toimesta. Espanjalaiskonkari piti Hamiltonia usean kierroksen aikana mahdollistaen talliakverinsa voiton.

Myös Williams nappasi ensimmäiset pisteensä yli kahteen vuoteen. Nicholas Latifi oli kahdeksas ja George Russell yhdeksäs. Alussa kolaroinut Max Verstappen nappasi tililleen yhden pisteen.

Kimi Räikkönen jäi yhden sijan päähän pisteestä. Suomalainen sai kilpailun aikana 10 sekunnin rangaistuksen tallin möhliessä varikkopysähdyksen.