Lähde: Kimi Räikkösen lopettaminen julkistetaan Monzassa – Valtteri Bottas tilalle?

F1-sarja polkaistiin viime viikonloppuna käyntiin ainakin joltain osin Belgian Spassa. Huhumylly sen sijaan on elänyt pitkin kesää ja uusimmat kipinät kekoon on heittänyt Ranskassa F1-lähetyksiä lähettävä Canal+.

Mercedes-päällikkö Toto Wolff kertoi Belgian GP:n yhteydessä, että päätös Hamiltonin tallikaverista on tehty, ja että he toivovat pystyvän julkistamaan sen mahdollisimman pian. Tämä ”pian” tarkoittaisi tässä tapauksessa 10.-12.9 ajettavan Italian GP:n yhteydessä.

Ranskalaiskanava nojaa luotettaviin lähteisiinsä perustuen, että Monzassa ilmoitettaisiin Alfa Romeon suomalaiskuljettaja Kimi Räikkösen väistyminen lajista tämän kauden päätteeksi. Samalla julkistettaisiin hänen maanmiehensä Valtteri Bottaksen sopimus sveitsiläistallin kanssa.

Tämä tarkoittaisi samalla myös sitä, että George Russell olisi päätetty nostaa Mercedekselle Lewis Hamiltonin tallikaveriksi ensi kaudeksi.

Wolff ja Russell ovat olleet erittäin vaitonaisia medialle heidän asioistaan, mutta kaksikosta jälkimmäinen saattoi pienellä eleellään paljastaa ajopaikkansa saksalaistallissa ensi kaudella.

Nuori britti piti pienen keskustelutuokion Sky Sportsin Rachel Brooksin kanssa liittyen Belgian GP:n farssikilpailuun ja häneltä kysyttiinkin, että vaikuttaako muualla tapahtuvat asiat hänen tulevaisuutensa julkistamisajankohtaan. Russell hiljentyi hetkeksi, kunnes vastasi simppelisti myöntävästi suuri hymy kasvoillaan ja käveli pois.

Mikäli palapelin palaset alkavat tällä tavalla asettumaan paikalleen, avautuu Williamsille vähintään yksi vapaa ajopaikka ensi kaudeksi, sillä brittitalli ei ole julkistanut vielä ensi kauden kuljettajiaan.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.